ERVARINGEN 

STERRENKINDREN ERVARINGEN (lezing)

Hoi Arthura,

Ik heb 3 succes verhalen van mijn kinderen die ik zonder diploma van school heb gehaald.

Mijn dochter van 23 jaar (chronisch ziek) en de vriendin van mijn zoon van 20 jaar (zij woont sinds 3 jaar bij ons) en ikzelf behandelen energetisch mensen, ook op afstand.

Ik heb zelf vorig jaar een energetische opleiding gedaan en mijn kinderen daarin meegenomen.Zij hebben geen opleiding nodig.

Mijn dochter vindt het vooral leuk om jonge moeders met kinderen te behandelen. Het is opvallend dat veel baby's een enorm diep contact met de natuur hebben.

Er komen ook veel indianengidsen voorbij.

De vriendin van mijn zoon reist met het grootste gemak door allerlei dimensies. Zij houdt ervan "zware gevallen" te behandelen. Mijn zoon van 20 is met 16 jaar van school gegaan, zwaar depressief. Hij had een pdd-nos etiket en hem was geadviseerd maar niet met mensen te gaan werken. op 19 jarige leeftijd kreeg een baan als kistendrager op begrafenissen en binnen een jaar was hij voorman en geeft hij leiding aan de andere jongens.

Ook hij is helderziend e.d. en kan mensen op afstand behandelen.

Wellicht kun je hier iets mee.

Hartegroet, Jolette

 ERVARINGEN 

 NAR 3 dec 2013: Ineke van der valk Het was een mooie ervaring vanmorgen. Duidelijk veranderingen in mijn lichaam gevoeld. Veel Licht en begeleiding gehad. Dank je wel.

Anoniem: Het was een mooie NAR meditatie/healing heb ook de healingen gevoeld en soms het gevoel dat er een cap over me heen zwiepte die alles wat mij niet meer diende weggezwiept werd. De kleuren heb ik niet gezien. Een lichtschip heb ik niet gezien wel van diezeepachtige lichtbellen heel in het begin. Ik heb wel het idee met ze gepraat te hebben en niet gezien maar wel gevoeld. Het hart voelde ik constant en ook mijn hoofd. En ja er was net alsof er steeds iemand aan mijn voeten stond. het ging met golven. Verder over de dag goede resultaten wat betreft meer aardse zaken en een aards probleem erbij die ik als een uitdaging zie om meer en meer in mijn kracht te leren staan en datgene te bereiken zoals ik het wil.

 

Hilde: Dank je wel voor dit evenement. Het was zeer krachtig, (terwijl ik dit hier schrjjf voel ik weer zo 'n kracht opkomen in mijn thymus) . Tot de volgende keer zou ik zeggen, dank je wel

 

Johanna: Hallo Arthura wat een mooie activatie was dit zeg liefs Johanna klopt het dat je een mooi wezen in zijn ogen mocht kijken en blauwe en groene energie kwam...

REACTIE: Wat een mooi antwoord. Hier heb ik erg veel aan ! Ik ga op de site kijken die je me doorgaf. Nogmaals dank je! Liefs B.

 

Wat ik even leuk vind om je te vertellen is dat door je antwoord mijn angst is weggenomen voor deze gestalte. Had gelijk die nacht een ontzettend mooie droom. Dat ik op de rug zat van een dolfijn en die nam mij mee de zee in heel diep. En ze lieten mij de haaien aaien die op de bodem zwommen. En de dolfijnen lieten mij voelen dat ik beschermd werd. Mooi ! Liefs B.

Hoi Arthura,

 

Allereerst nog ontzettend bedankt voor gisteren, aan de telefoon. Hielp me enorm.

Volgens mij was de NAR prachtig. O.a. daarom mail ik. Ik heb namelijk op afstand mee gedaan en wil je mijn ervaring delen. Ben nieuwsgierig of het overeenstemt. (Ps. Snap dat je dit niet heel snel leest waarschijnlijk. Onderaan alleen wel een verzoek om een afspraak bij je, wanneer je weer kan)

 

Ik schoot al vrij snel in de meditatie en energie, de hoge energie. Daarna begon het. Ik voelde en zag de verbinding met Utrecht, waar jullie zijn, en het was een grote ronde verlichte plek. Eigenlijk keek ik vanaf ergens naar de Aarde, nog vrij dichtbij. En toen schoten er allemaal lichtbundels, naar verschillende plekken verspreid, als een waaier van meerdere lichtstralen naar specifieke plekken. Ook waar ik zat was er een. Alles ontsprong vanuit het kernpunt in Utrecht. Het verspreide over het hele Noordelijk halfrond, verschillende punten werden 'bestempeld' met de boogstralen van licht, een heel netwerk ontstond zo. Het zuidelijk halfrond kon ik nog niet zien. Maar niet gauw daarna begon het uit te breiden ook naar het zuidelijk halfrond, langzaam maar zeker helemaal rond.

En Utrecht, waar jullie zijn, was de grootste plek. Er ontstond een soort stok/kristal/staaf alsof het middelpunt, de as, van de aarde daar was. Of hij helemaal door ging naar de andere kant van de aarde weet ik niet goed... (Arthura: Jawel!) Hoe dan ook, een grote lichtverbinding.

Werkelijk prachtig,

 

En ineens, daalden er 'godinnen' neer, op elke lichtplek, cirkel. Ze kwamen van boven en zakten langzaam naar beneden op elke lichtplek zeker een. Er werd iets neergezet. Ik voelde het heel erg. Ik werd helemaal gevuld, het ging vrij rustig, en toch duurde het niet lang.

 

Er was nog wat maar kan me dit nu al miet meer herinneren. Wel was ik op een gegeven moment niet meer op een ronde aarde, maar een soort golvende witte zachte plakkaat, groot, wijds, golvend.

(Arthura:" dit is de Lichtgolf waar ik het steeds over heb, deze stroomt nu DOOR de poort, de aarde binnen")

 

Later weer terug en, oh ja, ook heb ik enorm mijn hart op gegeven moment gevoeld, de volledige verbinding, compleet gevuld. En wat neergedaald was werd nu een stabielere eenheid, wat 'strammer'/ vastiger. Als een pilaar, maar toch niet zo stijf weer.

 

Daarna, volgens mij(ben nu wellicht dingen vergeten), was het klaar voor mij. Ik kwam alweer terug.

Alles is in een half uur ofzo verlopen voor mij. Ietsje langer. Vanaf half 7.

Warme en hartengroet,

Anouk

 

 

 All rights reserved ©ART-hura / www.ashtarcommandnederland.com / www.ashtar-rose.com afbeeldingen (digital) art niet delen of kopiëren: Copyrights Arthura Hector